Searching...
Reply

Unable to load websites on any browser or device

Keep

I am unable to load any websites on any of my devices. I have also tried on multiple browsers. I have followed all the instructions Optus tech has asked me to follow, but I have not been given any advice that has been successful.

 

My Sagemcom Optus modem is on - the DSL light and internet light is on. I have logged into the modem interface and it has shown that the internet is connected with a speed of around 17,000kbps. I have tried connecting both via wifi and Ethernet cable - both methods do not work. I have also tried using a non-Optus modem, which also doesn’t solve the problem.

 

I am able to load websites when connected to other networks. I’m not sure what the problem is. Does anyone one have a solution? This problem started more than a month ago and I have not gotten a satisfactory response from Optus tech support

Highlighted

Re: Unable to load websites on any browser or device

Toomey

Thanks for raising this @Keep, it sounds like you've run through all possible troubleshooting and we should really escalate this to a specialist team for further investigation. Please feel free to send me a private message with the below information so I can follow this up for you.

 

Full Name:
DOB:
Account Number:
Are You The Primary Account Holder: Yes/No


__________________________________________________________________________
I’m part of the Yes Crowd team, employed by Optus to help run our online community. This guide explains how everything works on here and you should also check out our Community Guidelines.

Did we answer your question? Please mark it as a Accepted Solution and be generous with that Kudos button Smiley Happy
Post a Reply
Top Contributors
94 Kudos
83 Kudos
42 Kudos
38 Kudos
31 Kudos