cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Ask a Question
View your usage, get billing support and much more with the My Optus app, download it here
New Contributor
New Contributor

4G symbol ON but not working?

So i recently bought an iphone6 of a friend & up until then I had been using a Nexus 5. I use prepaid credit for the time being and i have the sort of data plan thing for prepaid where it takes $2 for every 500gb and switching the sim card into my iphone, it says it only has 3G, no data though. The 4G option isnt even in the settings. I put the sim card back into the Nexus 5 and it says the sign in/recharge network, but when i check the balance via text, it says i have full dollars. Ive done the whole reset the network settings, restart the phone, airplane mode thing, etc. What do I do?

0 Kudos
Reply
1 Reply
Highlighted
Trusted Contributor
Trusted Contributor

Re: 4G symbol ON but not working?

I would probably just ask Optus for a replacement SIM. Don't ask them to post one out, simply visit an Optus store and ask them to replace the Prepaid SIM with a new one. All existing inclusions, plans, allowances and credit will come across automatically.

 

If this does not solve the problem, then the iPhone6 is the problem. 

I'm a Yes-Crowd Contributor, not an Optus Employee, and I contribute on a voluntary basis. Did someone on Yes Crowd answer your question? Did they share a great tip Please remember to acknowledge their awesomeness by throwing a Kudo and or Accepted Solution their way.
0 Kudos
Reply
Top Contributors